Stämma och vårstädning

Vill börja med att tacka alla som deltog vid stämman igår kväll, en fråga som kom upp gällde kostnadsposten sophantering som ökar stadigt och är en tråkig utgift bland fler som ökar.
Kostnadsposten är beräknad på att vi fortsätter att slänga samma mängd restavfall som vi har gjort under föregående år och med det nya priset på 6 kr per kg. Sorterar vi rätt så minskar våra kostnader…

Protokollet ifrån stämman kommer att komma upp här på hemsidan inom två veckor så snart det har justerats.

Valberedning, på stämman så valdes enligt styrelsens förslag på omval på samtliga poster vilket vi är glada för och tackar för förtroendet men vi vill också passa på igen att lyfta att vi söker efter en valberedning inför höstens stämma så att vi kan få en valberedning på plats som kan hjälpa oss att säkerställa att vi har en bra sammansatt styrelse i föreningen som är representativ för föreningen. Passas på att höra av dig om du är nyfiken så kan du vara med på något av våra möten, vi träffas i regel en gång i månaden under våren och hösten så ca 8 gånger per år beroende på hur mycket vi har att hantera.

I helgen hoppas vi att vi får se många grannar ute och våren börjar ge oss lite mer värme, det kommer två containrar för trädgårdsavfall, en vid risfånget och en vid tvättplatsen så nyttja gärna dessa och fyll självklart inte på risfånget mer nu när det är dags att tömma det!

Kl 10 på söndag träffas vi för att fördela oss, ju fler vi är destu fortare går det och mer hinner vi göra. Alla är välkomna och alla kan hjälpa till, från att ta fram farthinder och tömma risfång till att vända sand i sandlådorna, kratta och snygga till till plocka undan skräp och trasiga leksaker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *