2023 – vad har hänt hittills?

Nu har åtta månader gått på det här året och vi i styrelsen kan konstatera att det är mycket som har gjorts men också en hel del som vi har kvar att få till och några saker vi behöver skjuta på till nästa år.

Förråden, här har vi haft översyn av taken med rensning och behandling av takpannor och hängrännor och vi har nu beställt jobb på att sätta igång med att byta ett par dörrar och en del panel, ett arbete som sen kommer att fortsätta in på nästa år.

På våra vägar inom samfälligheten har vi placerat ut nya farthinder och vi ser även här ett behov av att köpa in ytterligare hinder till nästa sommar. Vi har bytt ut ett par skyltar för att öka synligheten beställt beskärning av en del träd och fortsätta hålla koll på samfällighetens buskage för att inte hindra sikt och framkomlighet.

På parkeringen så har vi nymålade platser och garaget har sopats ordentligt. I soprummen så har vi fått en del nya kärl och andra bytt lock, här har vi också beställt tvätt och ska fortsätta titta igenom om det är fler kärl som behöver bytas ut.

Mer information om vad som har hänt och vad som kommer under hösten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *