Inställd stämma den 2 april

Sverige står inför ett läge med hög allmän smittspridning av Covid-19. I Stockholmsregionen är smittspridningen särskilt hög. Vi har alla ett gemensamt ansvar att se till att inte smittspridningen går så snabbt.

I enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och genom samtal med Villaägarna har styrelsen beslutat att senarelägga stämman då många av våra medlemmar är äldre och därmed ingår i riskgruppen. Vi har även många medlemmar som innehar samhällsviktiga arbeten.  

Vad säger Villaägarna?

I detta läge rekommenderar Villaägarna att skjuta på årsstämman såvida stämman inte kan hållas på distans.

Styrelsen anser inte att stämman kan hållas på distans då inte samtliga medlemmar kommer att kunna ha likvärdiga tekniska förutsättningar för att kunna delta.

Vi har ännu inte fastställt något nytt datum för stämman utan vi väljer att avvakta och se hur situationen utvecklas. Ny kallelse kommer att skickas ut.

Nuvarande styrelse kommer att sitta kvar till dess stämman kunnat genomföras. Men det innebär att stämman den 2 april klockan 19:00 är inställd.

Om det är så att någon i föreningen har behov av att få hjälp på grund av sjukdom eller annan orsak till karantän i rådande läge så tveka inte att höra av er till styrelsen på styrelsen@vinhandlaren.se så ser vi tillsammans till att hjälpa varandra.

Allt gott Styrelsen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *